Nieuws van het Antoniusplein in Sneek

Meester taarten Sneek
  Meester taarten Sneek bestellenEchte Bakker Posthuma - Meester Taarten Sneek bestellen  

Sneek Vanaf 6 juni 2017 is er een heus taarten-atelier gevestigd op het Antoniusplein te Sneek. Er zit toch al een bakker op het Antoniusplein..? Dat klopt, maar….. de bakkers van Posthuma zijn een samenwerking aangegaan met Meester Taarten.

Welkom in de bakkerswinkel op het Antoniusplein 37. Bewonder live de making of van de mooiste creaties die gemaakt worden door “taart artiest” Inge Meester. Nyncke van Echte Bakker Posthuma was al een tijdje op zoek naar een samenwerking met een taart artiest. Iemand die live taarten maakt in de winkel. “Onze banketbakkers maken verrukkelijk banket, oranjekoek en taarten, maar dit gebeurt allemaal ‘s-nachts en achter de schermen in onze bakkerij in Wommels. Vanaf nu kun je bij Inge terecht voor de mooiste taart- en cupcake creaties, mega trots ben ik op deze samenwerking!! Aldus Nyncke

Een droom komt uit!
Wat een prachtig aanbod kreeg ik van Echte Bakker Posthuma. Na een aantal jaren thuisbakken werd mijn keuken te klein. De samenwerking met Nyncke en haar team geeft mij de gelegenheid om mijn assortiment uit te breiden en mijn creativiteit te vergroten. Aldus Inge Meester.

Van verjaardag tot bruiloft, voor elke feestelijke gelegenheid stel ik met u een unieke taart samen met heerlijke vullingen.

Feest met volop lekkernijen
Er staan diverse lekkernijen klaar tijdens de feestelijke opening op zaterdag 15 juli. Vanaf 10 uur is iedereen van harte welkom om het mooie taartenatelier te bewonderen, kom proeven en kijk uw ogen uit. Een feestje voor jong en oud. En als je er dan toch bent kunt je ook profiteren van een spetterende openingsaanbieding.

Worskhops
Voor diverse workshops kun bij Inge terecht. Hoe leuk is het om zelf je taartje te mogen maken op je kinderfeestje. Of ben je nog op zoek naar een leuke invulling voor een vriendinnen uitje. Kom gerust langs voor de mogelijkheden.

Welkom!! Koffie, thee en limonade staat klaar!!